Selasa, Mei 05, 2015

Ulasan Buku Azman Adnan dalam majalah Dunia Sukan.


Ulasan Buku Azman Adnan di Dunia Sukan.
Alhamdulillah, terima kasih kepada Big Boh Fadzlie Ahmad 'Deto' dan majalah Dunia Sukan Online, sebab sudi buat rebiu (review) atau ulasan buku biografi ‘Azman Adnan: Ini Ceritaku’ tulisan saya. Naskah Biografi ‘Azman Adnan: Ini Ceritaku’ dijual secara online di FB.
Kepada yang berminat, bolehlah PM ke page FB "Azman Adnan - G19". https://www.facebook.com/azmanadnan.G19?fref=ts. Atau boleh PM wakil2 jualan seperti Bro Mohd Nizam Hj Anuar dan/atau Bro Syafeque Azhar.
Biografi Azman Adnan ini sempat saya promosikan dalam rancangan ‘Scoreboard’ (TV3) dan ‘Nasi Lemak Kopi O’ (TV9) serta majalah ‘FourFourTwo’.
Seperti yang kita sedia maklum, Majalah Dunia Sukan Edisi April 2015 Bil 30 sudah berada di pasaran dengan menampilkan Dollah Salleh sebagai penghias muka depan. Dollah yang sentiasa membawa kejayaan buat pasukan yang dilatih mendedahkan rahsia sentuhan tersebut.
Bolehkah sentuhan magis tersebut dibawa ke skuad kebangsaan dan apa masalah utama Dollah ketika mahu memilih pemain? Ketahui semuanya dalam edisi ini. Muat turun Aplikasi Dunia Sukan di Google Play (Android) http://bit.ly/1LaU79G dan Apps Store (IOS)http://bit.ly/1MNUEAa.
Bersama martabatkan jersi serta liga tempatan kita. Padu & Grande; selamanya.
Pautan berkenaan biografi Azman Adnan di sini:
  1. http://chedinsphere.blogspot.com/2014/10/bakal-terbit-biografi-azman-adnan.html;
  2. https://www.facebook.com/video.php?v=801472463223369
  3. http://chedinsphere.blogspot.com/2014/12/promosi-buku-azman-adnan-dalam.html;
  4. http://chedinsphere.blogspot.com/2014/12/promosi-buku-azman-adnan-dalam.html.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...