Isnin, Oktober 12, 2015

WAWANCARA PRESIDEN BARU ABIM DI SELANGORKINI.


WAWANCARA PRESIDEN BARU ABIM DI SELANGORKINI.
Alhamdulillah, wawancara Presiden ABIM, Saudara Raimi Ab. Rahim dimuatkan dalam akhbar Selangorkini. Beliau membicarakan antara lain; berkenaan hala tuju dan visi gerakan ABIM yang telah dan sedang melalui jalan sejarah serta perjuangan yang panjang.
Terdahulu, pada 5hb Oktober 2015 (Isnin), Presiden ABIM, Saudara Raimi Ab. Rahim ditemubual oleh Media Selangorkini berkenaan halatuju ABIM di bawah kepimpinan baru. Temubual dijalankan di Sekretariat ABIM Pusat, Taman Cemerlang, Gombak.
Untuk versi atas talian, boleh klik pada pautan ini:
Sebelum itu, telah diadakan ‘Pengisian Iltizam Para Petugas Jemaah’ oleh Saudara Raimi di Sekretariat ABIM Pusat. Beliau menekankan berkwnaan konsep dan misi organisasi -- dokong melalui amalan dan tindakan; demi mencapai kecemerlangan. Turut diadakan sesi penyerahan watikah perlantikan AJK ABIM Mesir pada program tersebut.
Ayuh; sejahterakan Malaysia dengan dakwah!
#ABIM #sejahterakanmalaysiadengandakwah
---------------------------------------------
Sila “Like”, “Follow” dan “Share” Halaman FB: Angkatan Belia Islam Malaysia / Muslim Youth Movement of Malaysia (ABIM).
No. telefon Sekretariat ABIM: 03-4108 4500
Website ABIM: http://www.abim.org.my/
Sekretariat ABIM Pusat terletak di: No.6, Jalan TC 2A/2, Tmn Cemerlang, 53100 Kuala Lumpur. (Berhampiran Stesen LRT Taman Gombak dan Masjid Salahuddin Al-Ayyubi, Taman Melati, Kuala Lumpur).
#AlAqsa #WillNeverBeDivided #Malaysia4Palestine #Malaysia4Syria #WeWillNeverSurrender #TheWhiteHelmets #NoLostGeneration #HowManyMore #ShareHumanity #SaveSyria #SyriaNeedsYou #SaveTheChildrenOfSyria #4YearsOfRevolution #StandWithSyria #AssadWarCrimes #PrayForSyria #FreeSyria #PeduliSyria #SebarkanSalam
:)
.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...