Isnin, Julai 15, 2013

Jersi rangka (skeleton).

4 ulasan:

  1. ape makne jersi rangke yob?? jersi kosong ke???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe. Gelaran sebenar untuk jersi ni, "Jersi Skeleton", bos. Mungkin digelar atas 'template'-rekaannya yang ada unsur tulang-rangka pada bahagian bahu ke bahu. :)

      Padam
  2. Che Din, jersi merah ni tak jadi guna kan? Jersi biru cuma jadi third kit jer sebab home dan away versi lain.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, memang tak pernah digunakan, Bro. he he.

      Ini dihadiahkan oleh sahabat saya, sebab tu saya kongsikan.

      Cuma, ramai yang ingat jersi ni Selangor pakai, sebab seorang jurugambar dari Indonesia, Pak Irsam Soetarto, yang juga seorang pengumpul jersi, ada muatnaik gambar dia bersama jersi merah ala skeleton di FB beliau tak lama dulu. he he.

      Yang dalam gambar tu, Pak Irsam lah. :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...