Isnin, November 02, 2015

SESI MUDA OLEH PRESIDEN ABIM DI PERAK.


SESI MUDA OLEH PRESIDEN ABIM DI PERAK.
31hb Oktober 2015 (Sabtu): Presiden ABIM, Saudara Haji Raimi Ab. Rahim, telah membuat perkongsian dalam sesi Menghadam Ucapan Dasar (MUDA) peringkat Negeri Perak.
Alhamdulillah, ketika turun ke Perak untuk sesi tersebut, beliau turut berkesempatan melawat Maahad al-Ummah, Chemor. Saudara Raimi turut meninjau dewan yang digunakan untuk para pelajar yang menghadapi peperiksaan SPM.
Saudara Raimi mengucapkan selamat maju jaya buat kesemua calon SPM di seluruh Malaysia, bersama doa dan pengharapan yang baik dan penuh kesejahteraan.
Untuk rekod, Maahad al-Ummah merupakan bekas madrasah yang pernah mendidik Setiausaha Agung ABIM Pusat, Saudara Faisal Abdul Aziz serta Exco Dakwah ABIM Pusat, Saudara Shazni Abdullah.
Ayuh; sejahterakan Malaysia dengan dakwah!
#ABIM #sejahterakanmalaysiadengandakwah
---------------------------------------------
Sila “Like”, “Follow” dan “Share” Halaman FB: Angkatan Belia Islam Malaysia / Muslim Youth Movement of Malaysia (ABIM).
No. telefon Sekretariat ABIM: 03-4108 4500
Sekretariat ABIM Pusat terletak di: No.6, Jalan TC 2A/2, Tmn Cemerlang, 53100 Kuala Lumpur.
(Berhampiran Stesen LRT Taman Gombak dan Masjid Salahuddin Al-Ayyubi, Taman Melati, Kuala Lumpur).
#AlAqsa #WillNeverBeDivided #Malaysia4Palestine #Malaysia4Syria #WeWillNeverSurrender #TheWhiteHelmets #NoLostGeneration #HowManyMore #ShareHumanity #SaveSyria #SyriaNeedsYou #SaveTheChildrenOfSyria #4YearsOfRevolution #StandWithSyria #AssadWarCrimes #PrayForSyria #FreeSyria #PeduliSyria #SebarkanSalam
:)
.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...